Actualiteiten

Adriaanse van der Weel 12,5 jaar in Rotterdam!

Op 1 september 2020 is het precies 12,5 jaar geleden dat het van oorsprong Zeeuwse Adriaanse Van der Weel Advocaten zijn deuren opende in Rotterdam.

 

René de Groot, partner en sinds 1987 aan Adriaanse Van der Weel verbonden, is vanaf dag één op de Rotterdamse vestiging actief. René kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren. Zo zegt René:

 

In 2008 ben ik naar Rotterdam verhuisd om te helpen bij het opbouwen een nieuwe vestiging in Rotterdam. Alhoewel het aanvankelijk best een uitdaging leek om in een stad waarin al zoveel gerenommeerde advocatenkantoren waren, een nieuwe vestiging op te starten, ben ik trots op de gezonde ontwikkeling van het kantoor en de nieuwe relaties die wij hier hebben opgebouwd.”

 

In 2016 heeft partner Martin Beijneveld zich aan Adriaanse van der Weel verbonden en is de Rotterdamse vestiging zijn ‘thuisbasis’. Martin:

 

“De vestiging past in de ambities van Adriaanse van der Weel om in de Zuidwestelijke Rivierdelta, die zich uitstrekt tot de wereldhaven van Rotterdam, te opereren, met een focus op chemie en technologie.”

 

Inmiddels telt de Rotterdamse vestiging zeven advocaten en drie secretaresses. “Maar, onze ambities in Rotterdam zijn nog lang niet vervuld, hoor!”, zegt René lachend.

 

Adriaanse van der Weel bedankt via deze weg alle relaties voor het in hem gestelde vertrouwen en ziet uit naar een toekomstige samenwerking!