Actualiteiten

Advocaat-medewerker Ondernemings- en Insolventierecht

Adriaanse van der Weel is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Middelburg, Rotterdam en Terneuzen. In verband met de uitbreiding van onze Rotterdamse ondernemings- en insolventierechtpraktijk zoeken wij een ambitieuze advocaat-medewerker met relevante werkervaring in het ondernemings- en insolventierecht.

 

Je zult met name werkzaam zijn op de vestiging Rotterdam. Affiniteit met Rotterdam en ervaring met de afwikkeling van faillissementen en insolventierechtelijke advocatuur zijn een pre!

 

Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling en bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden, interessante zaken, een goede werksfeer en leuke collega's.

 

Ben jij een uitstekend jurist, ondernemend en outgoing en heb je de drive om een bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van onze Rotterdamse praktijk, dan ben jij degene die wij zoeken.

 

Enthousiast geworden? Neem dan voor meer informatie contact op met Martin Beijneveld, telefoonnummer 010 417 74 44. Je kunt ook direct solliciteren door je brief met curriculum vitae, volledige cijferlijst(en) en eventuele referenties uiterlijk op 15 december 2017 per e-mail te sturen naar Gery Blok-Molenaar: gpblok@avdw.nl.