Actualiteiten

Dag van het Erfrecht: 22 maart 2019

Dag van het Erfrecht: 22 maart 2019

 

De ‘Dag van het Erfrecht’ is in het leven geroepen door de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland . Mr. G.W.J. van Dijke is aangesloten bij deze door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende specialistenvereniging. Met de ‘Dag van het Erfrecht’ vragen we aandacht voor het belang van deskundige juridische begeleiding bij de afwikkeling van nalatenschappen.

 

Kom langs of neem contact op tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ voor een vrijblijvend advies over testamenten en de (afwikkeling van) nalatenschappen

 

Tijdens de ‘Dag van het Erfrecht’ op vrijdag 22 maart 2019 zal Adriaanse van der Weel voor u tussen 09:00 en 12:30 uur en tussen 13:30 en 17:00 uur haar deuren van haar kantoor in Middelburg openen. U kunt dan vrijblijvend langskomen om uw erfrechtelijke kwestie met een van onze erfrechtadvocaten te bespreken. Mocht u op deze dag niet kunnen, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen met een van onze erfrechtadvocaten voor het maken van een afspraak.

 

Hulp bij de afwikkeling van een nalatenschap

 

Er komt veel kijken bij de afwikkeling van een nalatenschap. Vooral als de familieverhoudingen onder spanning staan en de communicatie onderling te wensen overlaat. Wie zijn de erfgenamen? Wie mag actie ondernemen? Wat zijn mijn rechten en/of verplichtingen als erfgenaam? Wat zijn mijn taken als executeur? Hoe moet ik te werk gaan? En wat zijn mijn rechten als onterfd kind? Op deze en andere vragen kan een erfrechtadvocaat antwoord geven.

 

Uw belangen staan voorop

 

Onze specialisten kijken samen met u naar uw wensen en mogelijkheden, zowel praktisch als juridisch. Uw belangen staan voor ons vanzelfsprekend voorop. Wij behartigen uitsluitend úw belangen en kunnen u begeleiden bij overleg en onderhandelingen met andere betrokkenen. Maar als advocaat kunnen wij u ook bijstaan als er moet worden geprocedeerd om uw recht te behalen.

 

Wacht niet te lang met het inwinnen van advies

 

Als u met een erfrechtelijke vraag zit, of aanloopt tegen problemen bij de afwikkeling van een nalatenschap, wacht dan niet te lang met het inwinnen van advies. Het erfrecht kent veel regels over strikte termijnen van soms maar een paar maanden waarbinnen u aanspraak moet maken op uw rechten. Het komt helaas regelmatig voor dat te laat advies wordt ingewonnen. Wacht dus niet en kom bij ons langs op de ‘Dag van het Erfrecht’.