Actualiteiten

Geslaagd Brexit-seminar

Afgelopen donderdag 21 februari 2019 hadden wij, in samenwerking met Harrison Clark Rickerbys Ltd, een geslaagd Brexit-seminar in Middelburg.

 

Gedeputeerde Jo-Annes de Bat benadrukte het belang van een goede voorbereiding op de Brexit. Jaap IJdema schetste de juridische achtergrond en de consequenties van Brexit. Robin Koolhoven van Harrison Clark Rickerbys Ltd. gaf uitleg over de politieke achtergrond en stelde dat een harde Brexit het meest waarschijnlijke scenario is. Zijn collega, Nicolas Groffman, vertelde hoe Britse ondernemers omgaan met de onzekerheden als gevolg van Brexit en gaf een optimistische doorkijk naar de kansen die Brexit biedt. Ook gingen de aanwezige ondernemers met elkaar in gesprek over hoe Brexit hun onderneming raakt en welke maatregelen zij hebben getroffen. De bijeenkomst werd afgesloten met een gezellige borrel met Guiness en Lager.

 

De eindconclusie is dat het goed is om voorbereid te zijn op een harde Brexit en ook te kijken naar de mogelijkheden die dat biedt.