Actualiteiten

JURIDISCH EN FISCAAL ONDERNEMERSSPREEKUUR BIJ DOCKWIZE

Onze advocaat ondernemingsrecht Marcel Schroevers zal samen met Cindy Roosenburg-Boer (notaris) en Tom de Rijke (belastingadviseur) één keer per maand een gratis juridisch en fiscaal (inloop)spreekuur voor ondernemers geven. Deze unieke samenwerking is ontstaan dankzij het aansluiten van de drie Zeeuwse partijen als partner bij Dockwize.

 

Het initiatief vindt voor de eerste keer plaats op dinsdag 21 januari van 11.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 14.00 uur bij Dockwize in Vlissingen. Ondernemers die innoveren en/of groeien krijgen vaak ook te maken met juridische en fiscale vraagstukken. Tijdens het spreekuur is het mogelijk om hier antwoord op te krijgen. 

 

Bij Marcel kunt u onder andere terecht voor informatie en vragen over bijvoorbeeld de keuze en het oprichten van een rechtsvorm (eenmanszaak, VOF, BV), (bestuurders)aansprakelijkheid en voor vragen over het opstellen en beoordelen van (aandeelhouders)overeenkomsten, algemene voorwaarden en andere contracten.

 

 

Het spreekuur bij Dockwize zal iedere derde dinsdag van de maand plaatsvinden. Aanmelden is niet nodig. Klik hier voor meer informatie.