Actualiteiten

Aanvullende Corona-maatregelen van Adriaanse van der Weel

Door

Gelet op de recente ontwikkelingen met betrekking tot het Corona-virus zijn op al onze vestigingen aanvullende maatregelen genomen. Het belangrijkste doel van deze maatregelen is dat de gezondheid van onze collega’s, relaties en derden zoveel mogelijk wordt beschermd. Wij doen er in lijn met het overheidsadvies alles aan om ze te beschermen en het risico op besmetting zo klein mogelijk te houden.

 

Om de sociale contacten te beperken en onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen, werken onze advocaten thans zoveel mogelijk vanuit huis. In al onze dossiers kan vanuit huis worden gewerkt en onze advocaten beschikken over de technologische mogelijkheden om u vanuit huis te bedienen en goed bereikbaar te zijn.


Externe contacten (besprekingen, opleidingen, evenementen, reizen) worden tot het minimum teruggebracht. Bestaande afspraken zullen zoveel mogelijk – in plaats van bij ons op kantoor – telefonisch of via Facetime plaatsvinden. Verdere adviezen vanuit de overheid/het RIVM of de rechtspraak (over het doorgaan van zittingen) wachten wij af en zullen worden gevolgd.

 

Tot slot blijft de toegangsdeur van onze kantoren gesloten. Bezoekers kunnen zich melden via de bel.

 

Wij hopen met deze maatregelen bij te dragen aan de gewenste beperking van het verspreiden van het virus.