Actualiteiten

Lokale belastingen

Door mr. B. (Bjorn) de Smit.

Als professional hebt u veel kennis in huis als het gaat om lokale belastingen. Ongetwijfeld wilt u deze kennis op peil houden en wilt u tijdig op de hoogte worden gebracht van praktische informatie en (te verwachten) wijzigingen in bestaande situaties.

 

De cursus die wij u aanbieden is precies wat u hiervoor nodig heeft: u wordt bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen uit de lokale belastingpraktijk en u krijgt de gelegenheid om met de andere cursisten praktijkervaringen te delen. Daarnaast komen onder meer parkeer-, precario- en reclamebelasting aan de orde en informeren wij u bijvoorbeeld over de vergoeding van proceskosten, horen in bezwaar en (proces)vertegenwoordiging.

 

Het is voor ons geen enkel probleem de cursus op maat aan te bieden. De cursus is interactief, dit wil zeggen dat uw inbreng zeer welkom is en dat u zowel van tevoren als tijdens de cursus praktijkervaringen en overige vragen kunt aandragen.

 

Het is ons doel u naar huis te laten gaan met het gevoel dat uw kennis is geactualiseerd en dat serieus aandacht is besteed aan uw persoonlijke praktijkervaringen en -vragen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mr. B. (Bjorn) de Smit.