Advocaten

mr. N. (Najima) Khan

Advocaat

Najima Khan is in 2012 staats- en bestuursrechtelijk afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zij is na haar studie, onder meer, werkzaam geweest bij de Rechterlijke Macht waarbij zij rechters heeft ondersteund bij en geadviseerd over uiteenlopende rechtszaken.


Sinds september 2017 is Najima verbonden aan Adriaanse van der Weel en richt zij zich o.a. op de gebieden zorg, (internationale) handel en bestuursrecht. Verder verzorgt Najima regelmatig seminars over de juridische aspecten van Halal. Tevens is Najima columnist van het Advocatenblad. Ook schrijft Najima regelmatig mee aan de Nieuwsbrief Overheden van Adriaanse van der Weel. Als lid van een onafhankelijke bezwaarschriftencommissie is Najima belast met het adviseren over ingediende bezwaarschriften aan het dagelijks bestuur van de betrokken gemeenten. 

Najima is maatschappelijk betrokken en zet zich met veel passie in voor diversiteit & inclusiviteit op de werkvloer en in topfuncties.  


Als een geboren Rotterdamse beschikt Najima over een no-nonsense mentaliteit. Vanwege haar internationale achtergrond en haar meertalige opvoeding is Najima in staat snel te schakelen en vanuit andere perspectieven te denken, hetgeen leidt tot verrassende inzichten.