Carrière

Werken bij AvdW

Uitzicht

Op welke vestiging je ook zit bij Adriaanse van der Weel, je hebt altijd een fantastisch uitzicht. Maar zicht op een interessante en uitdagende carrière is natuurlijk veel belangrijker. Bij ons heb je het allebei. En dat is mooi meegenomen, nietwaar?

                                                                   

Regio of Randstad?

Qua wonen en leven zijn de verschillen groot. Maar wat consistent is zijn de wetten, de regels, de zaken en de cliënten. Onze cliënten concentreren zich niet in één bepaald gebied. Waarom zouden wij dat dan wel doen? Vind je het leuk om in een bruisende stad te werken of wil je liever na je werk in alle rust een strandwandeling maken? Wij bieden jou die keuze!

Zeeland

Een keuze voor één van onze vestigingen in Zeeland betekent kiezen voor een leven zonder files. Een leven met ruimte om te wonen en te recreëren, een leven met een goede balans tussen werk en privé. En je kunt jezelf een woning permitteren die in de randstad alleen voor leden van de maatschap lijkt weggelegd. 

Rotterdam

Een keuze voor onze vestiging in Rotterdam betekent kiezen voor een bruisende stad en een no-nonsense mentaliteit. Op de 15e verdieping van het Beurs-World Trade Center zit je nog redelijk rustig en kun je genieten van een fenomenaal uitzicht. Stap je buiten, dan kun je je direct onderdompelen in de hectiek van het stadsleven.