Over AvdW

Wie we zijn

Adriaanse van der Weel Advocaten is met zo'n 25 advocaten het grootste kantoor van Zeeland en met drie vestigingen een toonaangevend kantoor in Zuidwest-Nederland. Wij zijn niet alleen één van de grootste kantoren, maar ook één van de oudste: inmiddels bestaan wij 116 jaar!

 

Wat we doen

Vanuit een klantgerichte benadering leveren wij juridische diensten op een hoog niveau. Wij richten ons daarbij op klanten die prijs stellen op een goede en effectieve dienstverlening: wij zijn betrokken en toegankelijk.

 

Onze advocaten staan midden in het (bedrijfs)leven, tussen de mensen en met beide benen op de grond. Met onze brede vakkennis, ervaring én door ons te blijven ontwikkelen in onze specialismes, kunnen wij u op een groot aantal praktijkgebieden bedienen. Wij kunnen u in juridische procedures bijstaan en bieden u tevens een oplossing nog vóórdat een probleem ontstaat

 

Waarmee we ons onderscheiden

Wat Adriaanse van der Weel onderscheidt in de wereld van de juridische dienstverlening, is (persoonlijke) kwaliteit en optimale dienstverlening. Bij onze aanpak staan de klant en zijn belangen voorop. Onze advocaten hebben een hoog serviceniveau, zijn praktisch en doelgericht. Dit alles vanuit een achtergrond van actuele juridische kennis.

 

Wij hechten bovendien aan een duurzame relatie en aan korte lijnen met onze klanten. Daarom hebt u altijd een vaste contactpersoon binnen ons kantoor. Hij of zij zet alle nodige expertise binnen het kantoor in om uw zaak optimaal te behartigen.  

 

Voor wie we werken

Onder onze klanten bevinden zich onder andere (middel)grote ondernemingen, gemeenten, (semi)overheden, (zorg)instellingen, verzekeraars, (bouw)bedrijven, bedrijven uit de visserijsector, transportondernemingen, maritieme bedrijven en particulieren.

 

Tarieven

Wij hanteren tarieven die passen bij onze kwaliteit en ervaring. Waar mogelijk, worden jongere advocaten ingezet die werkzaamheden verrichten tegen aanzienlijk lagere uurtarieven (oplopend vanaf € 100,- exclusief kantoorkosten en btw).